Tabăra de weekend: „Zile de poveste” la Frata

În zilele de 27 și 28 octombrie 2018, copiii din parohia Frata s-au bucurat de două zile pline de activități, care s-au desfășurat cu ajutorul celor 9 voluntari din asociațiile A.E.C și A.T.C.OR. Cluj.

Sâmbăta, cei 30 de copii prezenți la activități s-au jucat și au învățat ateliere precum: brățări, cruciulițe, cutiuțe decorate, modelaje din fimo, teatru și tras cu arcul. Din program nu au lipsit jocurile de grup, meciurile de fotbal, masa oferită de parohie, iar spre final ne-am adunat cu toții în bisericuța călduroasă unde am discutat despre Taina Împăcării și Taina Vieții Veșnice Împărtășită omului. La sfarsitul programului am cântat la chitară cântece pentru copii.

Duminică, programul a început cu Sfânta Liturghie, unde copiii s-au împărtășit. După o altă masă gustoasă pregătită de enoriași, cei dornici de fotbal au încins un meci, iar ceilalți s-au bucurat de jocuri individuale. Surpriza zilei au fost lampioanele lansate de copii la sfârșitul taberei.

Pe parcursul celor două zile, voluntarii au fost găzduiți de Părintele Cătălin Bucevschi și de doamna preoteasă, cărora le mulțumim pentru implicare și pentru strădanie. 

Le mulțumim voluntarilor pentru implicare și pentru bucuria ce au împărtășit-o copiilor din Frata!

Această prezentare necesită JavaScript.

Acest articol a fost publicat în TABERE PAROHIALE, ZILE DE POVESTE. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *