Vecernie, teatru, folk și agapă

seara de tineret Sf. IlieAsociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj vă invită joi, 27 februarie 2014, la o seară de tineret cu vecernie, teatru, folk și agapă. Evenimentul va avea loc la Biserica cu hramul „Sfântul Prooroc Ilie” din cartierul Mărăști (Str. Târnavelor nr. 4).

De la ora 19, vom participa cu toții la o vecernie a tinerilor, iar la sfârșit părintele Vasile Istrate, preotul paroh, va adresa un cuvânt de învățătură celor prezenți.

De la ora 20, vom coborî la subsolul Bisericii, în sala „Horeb” pentru programul artistic. Tineri din grupurile parohiale de tineret, cu ajutorul reprezentanții parohiali de tineret ai Asociației, vor pregăti scenete cu mesaj duhovnicesc, iar tineri din parohii care știu să cânte la chitară, ne vor cânta și încânta cu folk.

De la ora 21, vom rămâne pentru o jumătate de oră la o agapă frățească și socializare. Fiecare este rugat să aducă câte ceva pentru agapă: prăjituri, fursecuri, fructe, dulciuri, ciocolată, suc și alte bunătăți.

Întâlnirea este destinată tinerilor cu vârsta între 14 și 35 de ani (liceeni, studenți, absolvenți, tineri).

Cei care doresc să participe cu scenetă sau muzică, sunt rugați să ne anunțe (Radu Copil – 0742 296 123). De asemenea, pentru informații suplimentare vă stau la dispoziție.

Vă așteptăm cu drag!

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE, TEATRU. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *