Tabăra de iarnă 5-9 februarie 2018

Această prezentare necesită JavaScript.

Biroul de Tineret al Arhiepiscopiei Clujului, prin Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi Cluj și A.S.C.O.R. Cluj, organizează în perioada 5-9 februarie 2018, de luni dimineața până vineri seara, în vacanța intersemestrială, tabăra de iarnă la Mărișel, în județul Cluj, pentru 60 de adolescenţi cu vârsta între 13 şi 17 ani. Acesta este cel de-al VII-lea an în care organizăm tabăra anuală de iarnă.

Programul taberei este activ şi include, așa cum i-am obişnuit deja pe adolescenți în ultimii 13 ani de tabere: concursul pe echipe ”Marele Joc” pe toată durata taberei (pentru un plus de interacțiune și muncă în echipă), diverse ateliere (în funcție de abilitățile practice ale voluntarilor: brățări și cruciulițe din ață, modelaj fimo, teatru, chitară, culinar, drumeție și fotografie, tras cu arcul și altele), cântece la chitară în fiecare seară, rugăciunea de dimineaţă şi seară, cateheza și sesiunea de întrebări și răspunsuri cu preotul taberei,  jocuri de iarnă, sport. Dacă vom avea zăpadă, vom merge și la săniuș.

Preotul taberei va fi Părintele Petru Buran, un părinte tânăr și apropiat de sufletul adolescenților, iar tema taberei va fi ”Viața, minunile și învățăturile Sfântului Paisie Aghioritul” adormit în anul 1994.

Costul taberei este de 350 lei de participant și include toate cheltuielile: transport cu autocar din Cluj-Napoca, 4 nopți de cazare și 5 zile de mâncare: 3 mese pe zi + gustare zilnică, asistență medicală și medicamente, ateliere, 1 voluntar la 5 participanți, diplome, cărți și premii.

Întâlnirea pentru plecarea în tabără va fi LUNI dimineață, 5 februarie 2018, la ora 7:30 dimineața, în parcare la Sala Sporturilor (Cluj-Napoca), iar la ora 8:00 e plecarea spre Mărișel (40 km de Cluj-Napoca). Restul de bani se achită la plecare în tabără. Întoarcerea va fi VINERI seara, 9 februarie, în jurul orei 18:30, în același loc, de unde am plecat.

Pentru cei care au mai fost în taberele noastre și nu au întrebări suplimentare, SUNT RUGAȚI SĂ ÎȘI REZERVE LOC prin SMS la numărul de telefon 0742 296 123 – Radu Copil, precizând:

a) numele copiilor dvs pentru care doriți să rezervați loc (dacă participantul are mai multe prenume, să ni-l dați pe cel folosit în familie),

b) vârsta lui/lor la data desfășurării taberei,

c) numerele de telefon ale părinților, dacă înscrieți și alți copii.

Vă voi confirma în decurs de 2 zile lucrătoare dacă sunt locuri disponibile și dacă le-am rezervat loc. Dacă nu am răspuns în 2 zile lucrătoare, insistați vă rog cu sms!

Cei care au mai fost în taberele noastre, dar au întrebări suplimentare, și cei care se înscriu pentru prima dată și vor să afle mai multe detalii, pot să mă contacteze telefonic 0742 296 123 – Radu Copil de luni până vineri între orele 9:00 și 15:30. În cazul în care telefonul mi-e închis, cel mai probabil înseamnă că sunt la birou, unde nu prea am semnal, prin urmare, vă rog să insistați (nu am mesagerie vocală!), iar în ultimă instanță, trimiteți sms și vă voi suna eu.

Confirmarea locului se face prin plata unui avans în valoare de 150 lei, care se achită în decurs de o  lună de la data confirmării rezervării, fie după ce vă anunțăm telefonic că toate locurile s-au ocupat în tabăra respectivă și trebuie achitat avansul. Avansul se poate achita:

A. La biroul meu de la Arhiepiscopia Clujului, din Piața Avram Iancu nr. 18 (vizavi de Catedrala Ortodoxă, pe partea cu Finanțele). Pentru a vă asigura că sunt la birou, vă rog să mă anunțați înainte de a veni!

B. Prin bancă: 160 lei de persoană înscrisă (150 lei avans și 10 lei comision de transfer/depunere și comision la ridicare). La momentul operațiunii bancare, vă rugăm să precizați numele copilului pentru care trimiteți avans ca să apără pe extrasul de cont!

Titular: Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj, Banca Transilvania

Cont Iban: RO15BTRLRONCRT0212988301 (în lei)

După achitarea avansului, vă rog să îmi trimiteți un sms de confirmare pentru plata avansului prin bancă.

Vă rog să nu trimiteți avans până nu aveți locul REZERVAT! Odată achitat avansul, restul de bani se achită la plecarea în tabără!

Radu Copil

0742 296 123

 

Acest articol a fost publicat în TABERE ORTODOXE. Salvează legătura permanentă.

7 răspunsuri la Tabăra de iarnă 5-9 februarie 2018

 1. Serbana Iulian spune:

  Doamne ajuta!Ma puteti indruma catre o tabara crestina pentru copii cu varste cuprinse 5-10 ani?

  • atcorcluj spune:

   Daca va intereseaza tabara de vara, noi facem de la 8 ani in sus (clasa I terminata) si pana la 18 ani.
   Iarna, dna Olga Marneanu (0740 203 529) & Ascor Cluj organizeaza pentru copii. Sa o sunati.

 2. Livia Ghiran spune:

  Buna ziua .Ma numesc Livia Ghiran , am o fetita de 13 ani si vreau sa o inscriu in tabara . Fetita a fost si acum doi ani la Sangeorz Bai .

 3. Pingback: Tabăra de iarnă pentru adolescenţi de la Mărişel (5-9 februarie 2018) | ASCOR Cluj

 4. Andreas spune:

  Buna ziua ,as vrea sa va intreb daca se pot aduce sanii sau boburi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *