Programul ”5 Bucurii pentru Copii”

Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj și Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români filiala Cluj-Napoca organizează în perioada 13 martie – 10 aprilie 2014 programul catehetic și recreativ ”5 Bucurii pentru Copii” în parohia “Pogorârea Sfântului Duh” din cartierul clujean Zorilor.

Programul este dedicat copiilor cu vârsta între 7 și 13 ani și include 5 întâlniri săptămânale cu jocuri, cântece la chitară, discuție tematică religioasă și agapă.

Activitățile se vor desfășura în fiecare zi de Joi, de la ora 18:00 la 20:00, la subsolul Bisericii (str. Meteor 6-8, cartier Zorilor, Cluj-Napoca).

Programul catehetic și recreativ ”5 Bucurii pentru Copii” este coordonat de Oana Băilă, vicepreședintele ASCOR Cluj și Radu Copil, președintele ATCOR Cluj. Programul pentru copii din parohia ”Pogorârea Sfântului Duh” se află la a V-a ediție anuală.

Programul se dorește a fi un bun prilej pentru reprezentanții parohiali de tineret ai Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj și alți tineri interesați de a participa la un program parohial pentru copii și de a se implica în implementarea unui astfel de program.

Acest articol a fost publicat în PROGRAME PAROHIALE PENTRU COPII. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *