Detalii despre Tabăra de iarnă 3-6 februarie 2015

iarnaVine, vine tabăra de iarnă din 3-6 februarie 2015! 🙂

Rugăm părinții să confirme prezența celor înscriși în tabără printr-un sms la coordonatorul taberei până duminică seară: Radu Copil (0742 296 123).

Întâlnirea pentru plecare în tabără este MARȚI dimineață, 3 februarie 2015, la ora 7:30 în parcare la Sala Sporturilor (Cluj-Napoca), iar la ora 8:00 e plecarea spre Mărișel.

Prima masă în tabără este prânzul (ora 13:00), aşadar dacă nu mănâncă dimineaţa înainte de drum, să le puneţi câteva sandviciuri cu ei. Deși drumul până la Mărișel durează doar o oră, o sticlă de apă e binevenită!

Se pare că nu vom avea multă zăpada la Mărișel. Nu cred că merită să aduceți sănii cu voi. În cazul în care se vor ruga unii pentru zăpada și totuși va ninge, vom folosi săniile proprietarilor și ale lui Marinela 🙂

Deoarece nu este zăpadă, vă rugăm să aveți haine „bune” de murdărit pentru orele repartizate jocurilor pe echipă. E păcat să pierdem distracția jocurilor pe echipă, stresându-ne pentru „hainele de scenă” 🙂

Din experiența anilor trecuți, e recomandat să aveți două perechi de încălțăminte (în cazul în care se udau, să aveți de schimb).

Vă recomandăm să puneți o etichetă cu numele copilului dvs pe bagaj (chiar și un adolescent se pierde cu firea când vede zeci de trolere de aceeași culoare și formă ca al său). De asemenea, vă recomandăm să scrieți cu markerul numele de familie pe eticheta hainelor. Așa vom ști și noi cui să restituim hainele găsite prin tabără 🙂

Cât privește banii de buzunar, se va merge o dată sau de două ori la magazinul satului de unde își pot cumpăra maxim două-trei lucruri (din mai multe motive am pus această limită). De asemenea, când ne întoarcem din tabără, ne oprim la mănăstirea ”Acoperământul Maicii Domnului” din Florești, unde ei vor să intre la magazinul mănăstirii. Prin urmare, le ajunge 39 de lei bani de buzunar. 

Recomandăm ferm din nenumărate motive să nu vină participanții cu lucruri de valoare în tabără (ex. laptopuri, bijuterii, sume de bani mai mari de 50 lei etc)! Dacă vă aduceți chitară, aparat foto (va fi un atelier foto în tabăra noastră!) minge de fotbal sau alte obiecte personale, vă asumați pe proprie răspundere riscurile de deteriorare și de pierdere. Noi nu ne putem asuma răspunderea pentru obiectele personale ale fiecărui participant!

Adolescenții, pot folosi telefoanele mobile pe durata taberei, în timpul liber. Există semnal în toate reţelele telefonice.

Dacă doriți să contactați organizatorii, aveți la dispoziție următoarele numere de telefon:

0742 296 123 – Coordonator Radu Copil

0755 810 437 – Voluntar Oana Băilă

0755 970 455 – Voluntar Camelia Felecan (doctor)

Dacă doriți să îi contactați pe copiii dvs pe numerele de telefon al organizatorilor mai sus amintiți (dacă aceștia nu răspund la telefonul personal), puteți să o faceți doar în intervalele orare: 9:30 – 10:00, 13:30 – 14:00, 19:30 – 20:00. În afara acestor intervale orare când sunt toți adunați la masă, adolescenții sunt fie la program, fie răspândiți prin toată tabără și durează mult până îl găsim pe fiecare în parte!!! Desigur, urgențele sunt justificate!

Întoarcerea din tabără are loc vineri seară, în jurul orei 19:00, în parcarea de la Sala Sporturilor.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție telefonic:

Radu COPIL – 0742 296 123

ps. Pentru această tabără pregătim următoarele ateliere: teatru, chitară, toacă și cântări, fimo, culinar, cruciulițe, brățări, trucuri cu hârtie, cercetare antropologică, leadership și public speaking, drumeție. Săniușul l-am șters de pe listă, dar avem multe alternative!

Acest articol a fost publicat în TABERE ORTODOXE. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *