Campionatul Amical de Volei, ediția a V-a

Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj a organizat vineri, 24 noiembrie 2017, cea de a cincea ediție a Campionatului Amical de Volei pentru Echipele Grupurilor Parohiale și Asociațiilor de Tineret Ortodoxe Clujene.

Campionatul a avut loc la Sala de Sport U.S.A.M.V. din cartierul Mănăștur și a fost un bun prilej de cunoaștere, socializare și prietenie pentru tinerii ortodocși implicați în activitățile asociațiilor și grupurilor parohiale clujene.

La campionat au participat: Echipa Grupului Parohial de Tineret Adormirea Maicii Domnului (locul II), Echipa Grupului Parohial ”Sfântul Alexandru” (locul III), Echipa ASCOR Cluj (locul I) și Echipa Prietenii ATCOR Cluj (premiu special, adică locul IV).

Mulțumim echipelor prezente, lui Bogdan Mureșan pentru organizarea campionatului, Roxanei Almaș pentru realizarea diplomei, lui Ionuț Bozeșan pentru arbitraj, lui Paul Vălean pentru poza de grup, celor care au adus gustări pentru agapă și celor prezenți.

Ps. Iată și un videoclip, filmat și montat de Teofana Mateș, de la Campionatul din noiembrie 2016: https://www.youtube.com/watch?v=duZaQ0g8o3w

Acest articol a fost publicat în ACTIVITĂȚI SPORTIVE. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *