„Luna Copiilor”

Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj a desfasurat in parohia „Sfantul Apostol si Evanghelist Matei” programul catehetic si recreativ „Luna Copiilor”.

Programul dedicat copiilor s-a desfasurat pe parcursul lunii noiembrie si a presupus 4 intalniri cu jocuri de grup, cantece și colinde la chitara si discutii religioase. Activitatile s-au desfasurat in fiecare zi de luni, de la ora 15:30 la 17:00 si au fost coordonate de Radu Copil, presedintele Asociatiei, alături de alți voluntari.

La program au participat în medie 30 de copii per întâlnire, numărul lor variind de la 25 la 40 de copii.

In parohia „Sfantul Apostol si Evanghelist Matei”, parintele Marian Andreica desfasoara de mai multi ani activitati catehetice saptamanale pentru copii.

Programul „Luna Copiilor” vine sa diversifice oferta parohiala de activitati pentru copii, dar in acelasi timp se doreste a fi un prilej pentru reprezentantii parohiali de tineret ai Asociatiei si alti tineri interesati sa participe la un program parohial pentru copii, sa vada efectiv modul de desfasurare si sa se implice in mod activ in implementarea programului.

PS. La solicitarea părintelui și a copiilor, programul „Luna Copiilor” s-a extins cu 3 întâlniri, astfel încât în total au fost 7 întâlniri. Și iată cum tot la „7 Pași” am ajuns!:) 

Acest articol a fost publicat în PROGRAME PAROHIALE PENTRU COPII. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *