Înscrieri training FORMARE VOLUNTARI


Doamne ajuta

Pentru că ne dorim să avem o ECHIPĂ TÂNĂRĂ și cât mai mare, recrutam tineri și studenți care doresc să devină VOLUNTARI ÎN TABERELE DE VARĂ.

Dacă îți dorești să dedici o săptămână din timpul tău, în vara aceasta, dacă ai între 15-35 ani, dacă îți place să te joci și să înveți copiii să facă ceva cu mâinile lor te invitam să completezi formularul de mai jos

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYpd8a6qf-Fs9NOWTZqErrVXgMGwMG8oZDWXKaiLzclJENnw/viewform?usp=sf_link

 

Se vor oferi (gratuit) 2 traininguri

1. În după amiezele serilor de 18, 19 și 20 mai (la o locație centrală din Cluj), câte 2 ore

2. 3-5 iunie ( de vineri seara pana duminică după masa), chiar la locația taberelor de la Mărișel

Aceste 2 formări nu se exclud, ci se completează, informațiile oferite în cadrul lor nefiind aceleași. De aceea, voluntarii noi sunt îndemnați să participe la amândouă. Voluntarii cu experienta pot să ni se alăture doar parțial, dacă nu le permite altfel programul.

Vom încerca să subliniem responsabilitățile unui voluntar ce participa la taberele ATCOR CLUJ, vom explica cum se organizează atelierele, ce poate face voluntarul în situații DIFICILE ș. a. , vom exersa împreună jocuri de grup și nu în ultimul rând NE VOM. CUNOAȘTE. Vom discuta despre tematica taberelor de anul acesta.

FORMÂND O ECHIPĂ BUNĂ DE VOLUNTARI, VOM AVEA TABERE FOARTE FRUMOASE

 

Vrei sa faci parte din echipa???

 

Acest articol a fost publicat în TABERE ORTODOXE. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Înscrieri training FORMARE VOLUNTARI

  1. Man Stefania spune:

    Mă numesc Man Ștefania, am 16 ani și sunt elevă in clasa a-10-a la “Colegiul National Gheorghe Șincai”. Doresc să fac parte din acest voluntariat și să mă implic în taberele pentru copii. Îmi place să socializez, să fac diferite activități și să petrec timp înconjurată de oameni frumoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *