Campionatul amical de volei

Miercuri, 22 octombrie 2014, de la ora 22:00, în sala de sport V. Geleriu, din Parcul Universitar ”Iuliu Hațieganu”, a avut cea de-a doua ediție a Campionatului amical de volei pentru echipele parohiale, organizat de Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj.

La evenimentul sportiv au participat aproximativ 60 de tineri, fiind înscrise 5 echipe de volei din parohiile: ”Adormirea Maicii Domnului”, ”Buna Vestire”, ”Sfântul Alexandru”, ”Sfântul Ilie” și ”Sfântul Nicolae, făcătorul de minuni și Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan”.

Mai bine de două ore și jumătate, pentru a-și determina locul în ierarhie, cele 5 echipe parohiale au jucat în total 6 meciuri a câte două seturi din trei, fiecare set având 15 puncte. Meciurile disputate au fost frumoase, caracterizate de fairplay și spirit de echipă. De asemenea, galeriile au fost vesele și prietenoase, dar bine pregătite cu pancarte și sloganuri haioase.

La finalul întâlnirii, echipele au primit o diplomă de participare și aplauze pentru locul obținut, iar tinerii au luat parte la o agapă bogată și binemeritată.

Clasament:

Locul I – Echipa ASCOR

Locul II – Echipa Parohiei ”Adormirea Maicii Domnului”

Locul III – Echipa Parohiei ”Buna Vestire”

Locul IV – Echipa Parohiei ”Sfântul Alexandru”

Locul V – Echipa Parohiei ”Sfântul Ilie” 

Campionatului de volei organizat de A.T.C.OR. CLUJ este un eveniment sportiv amical, fără premii, fiind destinat grupurilor parohiale de tineret.

Întâlnirea echipelor de volei este un prilej de cunoaștere, socializare și prietenie pentru tinerii implicați în grupurile parohiale de tineret.

Nutrim speranța că la următoarea ediției a campionatului, se vor alătura și alte echipe de volei ale grupurilor parohiale de tineret.

Mulțumiri: fotografului (Anca Lupașcu), arbitrului oficial (Bogdan Mureșan), celui de al doilea arbitru (Roxana Ailoaiei), responsabilului de scor (Oana Băilă), echipelor participante, suporterilor și tuturor care au fost prezenți!

Pozele de la Campionat, trimise în timp de record de Anca (2 ore de la stingerea luminii în sala de sport!) disponibile la download pentru 10 zile:

https://www.wetransfer.com/downloads/4c85735b94338672ed35ca066d8946c420141023003512/0060bee39db8834afe30db41fce6923c20141023003512/2646bb

Acest articol a fost publicat în ACTIVITĂȚI SPORTIVE. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *