Tabără de iarnă pentru adolescenți 2015

AFIS TABARA DE IARNA 2015Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi Cluj și A.S.C.O.R. Cluj organizează în perioada 3-6 februarie 2015, de marți până vineri în vacanța intersemestrială, tabără de iarnă la Mărişel, ediţia a IV-a.

Pentru această tăbără avem 65 de locuri pentru adolescenţi cu vârsta între 13 şi 18 ani.

Tabăra va avea loc la cabanele de la Mărişel, unde facem şi taberele de vară.

Costul taberei este de 250 lei de participant și include toate cheltuielile: transport cu autocar, 3 nopți de cazare și 4 zile de mâncare (3 mese pe zi + gustarea seara), asistență medicală și medicamente, ateliere, voluntari, diplome și cărți/reviste.

Programul taberei este activ şi include (aşa cum v-am obişnuit deja în ultimii zece ani de tabere): jocuri de grup și de echipă, ateliere, cântece la chitară, rugăciunea de dimineaţă şi seară, jocuri de iarnă, sport, marele joc, discuţii tematice, discuţii pe grupuri de vârstă. Desigur, vom merge şi la săniuş!

Rezervarea unui loc în tabără se face telefonic, iar înscrierea presupune confirmarea locului prin plata unui avans de 150 lei (la birou sau prin bancă). Informaţii şi înscrieri la:

Radu Copil – 0742 296 123, copilradu@yahoo.com

Poze, informaţii şi impresii din primele trei tabere de iarnă  şi din cele 28 de tabere de vară organizate anual din 2005 şi până în prezent de Arhiepiscopie și ASCOR Cluj se găsesc pe blogulhttp://www.raducopil.ascorcluj.ro la categoria “INFO TABERE” şi “POZE DIN TABERE“.

Acest articol a fost publicat în TABERE ORTODOXE. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *