Tabără de iarnă 6-10 februarie 2017

Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi Cluj, în colaborare cu A.S.C.O.R. Cluj organizează în perioada 6-10 februarie 2017, de luni dimineața până vineri seara, în vacanța inter semestrială, tabără de iarnă la Mărișel în județul Cluj, pentru 50 de adolescenţi cu vârsta între 13 şi 18 ani. Acesta este cel de-al șaselea an în care organizăm și tabăra anuală de iarnă.

Programul taberei este activ şi include, așa cum i-am obişnuit deja pe adolescenți în ultimii 12 ani de tabere: concursul pe echipe ”Marele Joc” pe toată durata taberei pentru un plus de interacțiune și muncă în echipă, diverse ateliere în funcție de abilitățile practice ale voluntarilor: brățări și cruciulițe din ață, modelaj fimo, teatru, chitară, culinar, drumeție și fotografie și altele, cântece la chitară în fiecare seară, rugăciunea de dimineaţă şi seară, respectiv o sesiune de întrebări libere și răspunsuri cu preotul taberei, Părintele Petru Buran, un părinte tânăr și apropiat de sufletul adolescenților, jocuri de iarnă, sport și discuţii pe grupuri de vârstă. Nu va lipsi desigur săniuşul, dacă ne vom bucura și de zăpadă. Și se pare că va fi.

Și anul acesta pregătim concursul de cultură generală intitulat ”Vrei să câștigi un loc gratuit în tabăra de vară?”, o adaptare fidelă după renumitul concurs: ”Vrei să fii miliardar?”.

În această tabără avem și un invitat special pentru discuțiile tematice: tânărul teolog Claudiu Bălan, autorul celui mai cunoscut site ortodox pentru tineri, și anume: Ortodoxia Tinerilor, dar și a altor site-uri conexe: Ziua Creatorului, Citate ortodoxe, Matematică și Teologie și multe altele. Claudiu Bălan, el însuși organizator de tabere creștine pentru tineri, va aborda diferite subiecte în cadrul discuțiilor tematice: transfigurarea violenței, crearea lumii și evoluționism, despre campania ”Mii de tineri își păstrează fecioria” pe care a inițiat-o acum câțiva ani și alte subiecte de interes.

Costul taberei este de 330 lei de participant și include toate cheltuielile: transport cu autocar din Cluj-Napoca, 4 nopți (de cazare) și 5 zile (de mâncare: 3 mese pe zi + gustare zilnică), asistență medicală și medicamente, ateliere, voluntari, diplome și cărți.

Până în momentul de față avem 40 de locuri confirmate de participanți din Cluj, București, Constanța, Râmnicu Vâlcea și mai avem disponibile 10 locuri. Rezervarea unui loc în tabără se face telefonic sau prin sms, iar înscrierea presupune confirmarea locului prin plata unui avans care se achită la biroul de tineret de la Arhiepiscopia Clujului, Piața Avram Iancu nr. 18, fie prin bancă după ce a fost făcută rezervarea.

Informaţii şi înscrieri la: Radu Copil – 0742 296 123, copilradu@yahoo.com

Acest articol a fost publicat în TABERE ORTODOXE. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *