SERI DE FORMARE

În urma reacțiilor îmbucurătoare și numeroaselor cereri din partea participanților care au fost la Trainingul de formare ”Zile de Poveste – Cum să organizezi o zi de activități pentru copii în comunitatea ta” din 19-20 mai 2017, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, filiala Cluj-Napoca și Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj vă invită la 2 sesiuni de formare despre activitățile pentru copii și adolescenți.

Fiecare sesiune presupune 3 seri de activități.

În mod special, ne adresăm tinerilor cu vârsta între 15 și 35 de ani, dar oricine are suflet tânăr poate participa 🙂

SESIUNEA DE FORMARE 1 – Despre activitățile pentru copii (7-12 ani) va include:
– JOCURI adaptate vârstei COPIILOR
– ATELIERE PRACTICE
– organizarea DISCUȚIILOR DE GRUP.

În fiecare seară vom face jocuri, 2 ateliere practice și câte o discuție de grup.

Atelierele oferite sunt: Litografii, Cutii decorate cu tehnica servețelului, Culinar, Modelaj cu pastă fimo, Atelier despre cum să trăim sănătos și brățări din elastice.

Aceste Seri vor avea loc în 7, 8 și 9 iunie 2017, în intervalul orar 18:00- 21:00, în sala ”Episcop Nicolae Ivan” din curtea Mitropoliei, Piața Avram Iancu 18.

Sunt disponibile 30 de locuri. Prioritate la înscriere au cei care fac activități în parohia lor, dar doresc să le diversifice, cei care vor să facă activități pentru copii de 7-12 ani în perioda iulie-septembrie 2017 și cei care își doresc să fie voluntari în Taberele Ortodoxe ale Arhiepiscopiei Clujului.

SESIUNEA DE FORMARE 2 – Despre activitățile pentru adolescenți (13-18 ani) va include:
– JOCURI adaptate vârstei ADOLESCENȚILOR
– ATELIERE PRACTICE
– organizarea DISCUȚIILOR DE GRUP.

În fiecare seară vom face jocuri, 2 ateliere practice și câte o discuție de grup.

Atelierele oferite sunt: Litografii, Cutii decorate cu tehnica servețelului, Culinar, Modelaj cu pastă fimo, Sticle decorate și Coșuri împletite.

Aceste Seri vor avea loc în 13, 14 și 15 iunie 2017, în intervalul orar 18:00- 21:00, în sala ”Episcop Nicolae Ivan” din curtea Mitropoliei, Piața Avram Iancu 18.

Sunt disponibile 30 de locuri. Prioritate la înscriere au cei care fac activități în parohia lor, dar doresc să le diversifice, cei care vor să facă activități pentru adolescenți de 13-18 ani în perioada iulie-septembrie 2017 și cei care își doresc să fie voluntari în Taberele Ortodoxe ale Arhiepiscopiei Clujului.

Informații suplimentare și înscrieri la 0755 810 437 Oana Raluca: prin sms cu numele întreg, vârsta, asociația/parohia și sesiunea de formare la care vrei să participi.

*Participanții pot alege ambele sesiuni de formare.

Acest articol a fost publicat în TRAININGURI. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *