Informații despre tabăra de iarnă 10-14 februarie 2016

Dragi părinți,

  1. Vă rugăm să confirmați PRINTR-UN SMS prezența celor înscriși în tabăra de iarnă (că sunt sănătoşi şi că nu a intervenit vreo schimbare neprevăzută în program) în zilele de sâmbătă, duminică și luni înainte de tabără la numărul de telefon 0742 296 123 – Radu Copil. Pentru alte întrebări, mă puteți și suna.
  2. Întâlnirea pentru plecarea în tabără este MIERCURI dimineață, 10 februarie 2016, la ora 7:30 a.m., în parcare la Sala Sporturilor (Cluj-Napoca), iar la ora 8:00 e plecarea spre Centrul de tineret de la Sângeorz-Băi. Restul de bani se achită la plecarea în tabără (cei care au trimis avansul prin bancă și au uitat să achite comisionul bancar aferent, sunt rugați să aducă 5 lei în plus). Întoarcerea este duminică seara, în jurul orei 19:30, în același loc, de unde am plecat. Recomandăm să țineți legătura telefonic cu copilul dvs pentru estimarea cât mai corectă a orei de sosire.
  3. Prima masă în tabără este prânzul (ora 13:00), aşadar dacă nu mănâncă dimineaţa înainte de drum, să le puneţi câteva sandviciuri cu ei. Pe drum, la ieșirea din Dej, facem o pauză de masă și toaletă. Drumul durează aproximativ 3 ore, prin urmare, e bină să le puneți o sticlă de apă și o pungă la îndemână (pentru orice eventualitate).
  4. Vă recomandăm să puneți o etichetă cu numele copilului dvs pe bagaj (și un adolescent poate fi debusolat atunci când vede zeci de trolere de aceeași culoare și formă ca al său). Vă recomandăm să le puneți 2 saci menajeri pentru hainele murdare în timpul taberei (altfel, hainele folosite ar putea ajunge din neatenție printre hainele curate din bagaj și se îmbibă de mirosuri neplăcute și acestea).
  5. Cât privește banii de buzunar, vom merge de două sau cel mult de 3 ori la magazin, de unde își pot cumpăra maxim trei ”produse” (o limită stabilită din mai multe motive). Prin urmare, le ajunge vreo 40 de lei de buzunar.
  6. Recomandăm ferm să nu vină participanții cu lucruri de valoare în tabără (ex. laptopuri, bijuterii, sume de bani mai mari de 50 lei etc)! Dacă vă aduceți chitară, aparat foto, minge de fotbal sau alte obiecte personale de valoare, vă asumați pe proprie răspundere riscurile de deteriorare și de pierdere. Noi nu ne putem asuma răspunderea pentru obiectele personale ale fiecărui participant! Menționăm că în fiecare tabără avem seara în program cântece la chitară și atelier de chitară, așadar cine dorește să cânte la chitară sau la alt instrument, poate să îl aducă, în condițiile menționate mai sus.
  7. În tabără avem asistență medicală și medicamente. Dacă știți că copilul dvs răspunde mai bine la unele medicamente în cazul bolilor mai des întâlnite, e indicat să le puneți medicamentele respective. Noi ducem cu noi medicamente pentru tot felul de probleme care ar putea apărea, dar nu putem lua și diverse variante pentru același medicament/substanță activă. De asemenea, în mod deosebit e indicat să aibă la el câte un ”medicament” (supliment natural) pentru răgușeală (în tabără socializăm. cântăm, la jocuri mai strigăm  ). Desigur, în cazul în care copilul se află sub tratament, el își va aduce cu el medicamentele respective. Pentru siguranță, întotdeauna le spunem și noi participanților în tabără, să nu folosească medicamente din trusa lor fără avizul asistentului medical din tabără.
  8. Participanții pot folosi telefoanele mobile pe durata taberei în timpul liber. Există semnal în toate reţelele telefonice. 
  9. Dacă doriți să îi contactați pe copiii dvs pe numerele de telefon al organizatorilor, deoarece copiii dvs nu răspund la telefonul personal, puteți să o faceți în intervalele orare: 9:30 – 10:00, 14:00 – 14:30, 19:30 – 20:00, la numerele de telefon: Oana Băilă 0755 810 437, Roxana Laszlo 0741 587 345, Anamaria Călugăr 0742 937 490 (asistent medical). În afara acestor intervale orare (când suntem toți adunați la masă), participanții sunt fie la program, fie răspândiți prin toată tabără și durează ceva vreme până îl găsim pe fiecare în parte! Desigur, urgențele sunt justificate și puteți suna oricând!
  10. Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție telefonic:

Radu COPIL – 0742 296 123

Ps. Pentru această tabără pregătim următoarele ateliere: icoane litografiate, culinar, cruciulițe, brățări, teatru, chitară, mărțișoare pe etamină, drumeție, tras cu arcul, karaoke, dezvoltare personală & curiozități psihologice. Oferim posibilitatea ca și participanții să organizeze un atelier. Dacă cineva dorește să coordoneze un atelier este rugat să mă contacteze pentru a stabili împreună detaliile.

Acest articol a fost publicat în TABERE ORTODOXE. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *