Zilele Prieteniei

TE ASTEPTAM ÎN 2-3 MARTIE LA ZILELE PRIETENIEI

      Timp de 2 zile, te invităm să petreci alături de alți 100 de tineri și prin intermediul activităților de grup să îți mărești cercul de prieteni. Vei întâlni oameni veseli, binevoitori și cu preocupări frumoase!
Vei avea ocazia să participi la 2 prezentări foarte interesante, ținute de oameni de la care avem ce învăța. Vei putea afla despre ce presupune să ajuți o familie care are un membru bolnav de cancer, ce poti face dacă afli că cineva e victima traficului de persoane, cum este să oferi o masă caldă pentru câteva sute de persoane și ce presupune lucrul cu comunitățile de rromi.
Pentru că ești tânăr și ai dispoziție de a învăța lucruri noi, la Zilele Prieteniei vei putea participa la Ateliere practice, fie că alegi să confecționezi un mărțisor din quilling, să împletești o brățară sau o cruciuliță, să confecționezi un rucsac sau o pernuță decorată, să lucrezi cu fetru sau să îți faci propria litografie.
Prima seară se va încheia cu cîntece folk, cu ajutorul unor chitariști inimoși iar echipa de teatru ASCOR va aduce pe scenă o piesă de teatru despre efervescențele prieteniei dintre tineri ca și voi.
În a doua zi, vom participa împreună la Liturghie, pentru a avea o legătură cu adevărat mai rodnică, în prietenie. După masa de prânz, vei putea să cunoști în continuare alți participanți, în cadrul jocurilor de grup, dacă nu ai făcut asta deja, cu o zi înainte, la interesanta vânătoare urbană. Este rezervat și un pic de timp pentru jocuri de societate sau pentru grupuri mai mici.
Iată deci câteva prilejuri,pentru care merită să participi la Zilele Prieteniei. Ești tânăr, vei învăța lucruri noi, ai ocazii concrete de a te implica în proiecte frumoase ce se desfășoară în orașul tău și prin muzică și teatru vei simți bucuria de a trăi frumos. Iar bucuria trebuie împărtășită… cu PRIETENII.

HAIDE LA ZILELE PRIETENIEI!

Înscrieri la:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc62ivX15tu7koM2vT8-_ih_s6AccvGuBC0TeJv_tqifslpTQ/viewform?fbclid=IwAR2GIwunjw9ZeevLi1584iEcpfoCOxA_E_JdujplL0rn9D8WSdx91cTiYBs

Acest articol a fost publicat în PROGRAME PAROHIALE PENTRU TINERI. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *