Tabără de vară cu cortul la Rogojel

De anul acesta, inițiem o tabără de vară cu cortul la Rogojel, jud. Cluj, pentru adolescenți cu vârsta între 12 și 17 ani (prin excepție cel mult 11 ani sau 18 ani!) cu precădere din zona rurală.

Organizatori: ATCOR Cluj & ASCOR Cluj în colaborare cu Parohia Rogojel și Săcuieu (Protopopiatul Huedin), și cu implicarea Protopopiatului Cluj I.

Perioada: 18 – 22 iulie 2016

Locaţia: Rogojel (la 85 km de Cluj, spre Oradea)

Grup ţintă: adolescenți din zona rurală cu vârste între 12 – 17 ani (prin excepţie 11 sau 18 ani).

Grupurile formate din 5-10 participanți vor fi însoţite de către un responsabil de grup (preotul sau un adult din parohie), iar pentru grupurile mai mici de 5 adolescenți, recomandăm alipirea la un alt grup participant.

Transportul: Cluj – Rogojel (85 km)  și returul ESTE PE CONT PROPRIU (recomandăm ca parohia care trimite adolescenți în tabără să își asume această cheltuială!)

Debutul taberei: LUNI, 18 iulie 2016, sosirea în tabără (la biserica din sat) între orele: 9:30 – 10:30, iar instalarea CORTURILOR PERSONALE între orele: 10:30 – 12:00. De la ora 12:00 începe tabăra în mod oficial cu Adunarea de Bun-Venit.

Sfârșitul taberei: VINERI, 22 iulie 2016, Dezinstalarea corturilor personale între orele: 14-16, Plecarea din tabără între orele: 16-17

Cazare: corturi personale (băieții stau cu băieții, fetele stau cu fetele, excepție se poate face doar pentru frați) + echipamentul necesar campării (sac de dormit și izolir, pătură dacă sacul e prea subțire sau dacă sunteți sensibili la frig). Recomandăm insistent să vă asigurați cortul cu folie de plastic pe deasupra pentru a fi protejat de ploaie, și chiar pe dedesubt.

De asemenea, recomandăm să aveți în bagaj și o șapcă/pălărie de soare, pelerină de ploaie, o căciulă pe durata nopții (fiind zonă de munte, e mai frig noaptea), ”papuci” rezistenți la apă, un rucsac, lanternă.

Taxa de participare este de 75 lei, și include: 3 mese/zi timp de 5 zile; materiale de tabără, materiale pentru ateliere, diplome, cărţi, etc.

Din program: ateliere, drumeţie, jocuri de grup, sport, rugăciune dimineaţa și seara, discuţii cu tematică duhovnicească, cântece la chitară, foc de tabără și alte activități specifice de tabără.

Informații suplimentare:

Pr. Florin Mereu: 0766 483 785

Radu Copil – 0742 296 123

Acest articol a fost publicat în TABERE ORTODOXE. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *