Tabără de iarnă 10-14.02.2016

Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi Cluj și A.S.C.O.R. Cluj organizează în perioada 10-14 februarie 2016, de miercuri dimineața până duminică seara, în vacanța intersemestrială, tabără de iarnă la Centrul de tineret de la Sângeorz-Băi. Vom sărbători împreună 5 ani de tabere de iarnă!

Pentru această tăbără avem 55 de locuri pentru adolescenţi cu vârsta între 13 şi 18 ani. Tema taberei va fi: ”Dragostea nu cade niciodată” și vom avea ca invitat o persoană implicată în campania ”Vreau să aflu” adresată liceenilor clujeni, care ne va prezenta 3-4 module tematice (de o oră fiecare) despre prietenie și dragoste.

Costul taberei este de 320 lei de participant și include toate cheltuielile: transport cu autocar, 4 nopți de cazare și 5 zile de mâncare (3 mese pe zi + gustarea seara), asistență medicală și medicamente, ateliere, voluntari, diplome și cărți.

Programul taberei este activ şi include (aşa cum v-am obişnuit deja în ultimii 11 ani de tabere): jocuri de grup și de echipă, ateliere (brățări și cruciulițe din ață, modelaj fimo, teatru, chitară, culinar, litografii, drumeție, etc), cântece la chitară, rugăciunea de dimineaţă şi seară, jocuri de iarnă, sport, marele joc pe toată durata taberei, discuţii tematice, discuţii pe grupuri de vârstă. Desigur, vom merge şi la săniuş!

Rezervarea unui loc în tabără se face telefonic, iar înscrierea presupune confirmarea locului prin plata unui avans de 150 lei (la birou meu sau prin bancă). Informaţii şi înscrieri la:

Radu Copil – 0742 296 123, copilradu@yahoo.com

ps. Până la acest moment (25 noiembrie 2015), s-au rezervat 30 de locuri din cele 55 disponibile!

 

afis tabara

Acest articol a fost publicat în TABERE ORTODOXE. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *