Seară de tineret

Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj a organizat luni, 2 noiembrie 2015, o nouă seară pentru adolescenții și tinerii clujeni. Programul serii a inclus: Slujba Paraclisului Maicii Domnului, o conferință și agapă.

Evenimentul a avut loc la Biserica “Înălțarea Domnului” din Cluj-Napoca, iar invitatul serii de tineret a fost Părintele Sebastian Zăhan, coordonatorul activităților cu tinerii de la Turda.

De la ora 18:00, tinerii au participat la Slujba Paraclisului Maicii Domnului. Paraclisul a fost cântat de grupul de tineri de la Turda care l-au însoțit pe părintele Sebastian. S-au rostit ectenii și pentru tinerii adormiți în urma incendiului din București, dar și pentru tinerii care suferă în spitale. Cântarea minunată și împreuna rugăciune au dăruit tinerilor adevărate bucurii duhovnicești.

De la ora 19:00, părintele Sebastian le-a vorbit celor peste 100 de tineri prezenți, printr-o prezentare powerpoint, despre libertate. Cu haz, dar și seriozitate, cu exemple din viața reală și poze de pe internet, părintele ne-a însuflețit seara.

De la ora 20:00, participanții au fost invitați la subsolul Bisericii, să ia parte la o agapă frățească cu pizza și suc oferită de parohie. Tinerii au rămas la agapă și discuții libere.

IMG_0007

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *