Seara de teatru A.T.C.OR. CLUJ

Sâmbătă, 27 februarie 2016, de la ora 19 a avut loc o frumoasă seară de teatru A.T.C.OR. CLUJ, ediția a IV-a, în Complexul Studențesc Hasdeu. După slujba vecerniei la Bisericuța Studenților, ne-am îndreptat spre Cantina Studențească pentru program artistic.

În debutul serii, Costel Noață, oltean de seamă, ne-a introdus în lumea oltenilor cu un monolog de Amza Pellea (Dacă vreți să îi cunoașteți pe olteni).

A urmat apoi sceneta grupului de preadolescenți al parohiei ”Adormirea Maicii Domnului”, coordonat de Irina Enea, a cărui tematică ludică pornește de la pilda talanților.

Invitați speciali au fost liceenii din trupa de teatru creștin a Colegiului Național ”Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu-Mureș. Au interpretat o piesa de teatru intitulată Nicanor și Secunda, inspirată din viața Sfinților Timotei și Mavra.

Seara s-a terminat cu agapă și socializare.

PS. Același program artistic (mai puțin monologul lui Cristel) a avut loc a doua zi, seara după vecernie, în parohia ”Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

Deoarece adesea preluarea de pe youtube nu funcționează, vă dăm direct linkul unde sceneta poate fi vizionată:  https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=_6tgU_Jwsjg&feature=emb_title

12801503_1300862286597124_917307368065186436_n

Acest articol a fost publicat în TEATRU, VIDEO ATCOR. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *