informații speciale pentru tabăra de adolescenți din 26-31 august 2019

Dragi părinți,

În primul rând, vă rugăm să citiți postarea: http://atcorcluj.ro/informatii-generale-despre-tabere-de-copii-anul-2019/
În al doilea rând, iată detaliile pentru tabăra de vară din 26-31 august 2019, de luni dimineata și până sâmbătă seara, pentru categoria de vârstă 14-18 ani, care va avea loc la cabanele de la Mărișel ( Rusești), jud. Cluj:

1. Dacă cumva a intervenit vreo schimbare neprevăzută în programul familiei sau o problemă de sănătate sau de orice fel vă rugăm să anunțați la numărul de telefon 0755.810.437- Oana Raluca Băilă. Altfel noi considerăm că toți cei 80 de copii înscriși vor fi prezenți luni, 26 august la plecare, deci și în tabără.

2. Întâlnirea pentru plecare în tabără este LUNI dimineața, 26 august 2019, de la ora 07:30 în parcare la Sala Sporturilor (Cluj-Napoca), iar la ora 08:00 e plecarea spre Mărișel. Clujul e aglomerat lunea dimineața. Dacă întârziați, vă rugăm să nu întârziați mai mult de ora 07:50.

La întâlnirea de la plecarea spre tabără veți trece CU TOȚII pe la Coordonatorul taberei ca să confirmați că ați ajuns și tot acum se va plăti a doua tranșă din taxa de tabără ( cost total tabără: 475 lei) și se va preda adeverința medicală de la medicul de familie la medicul taberei.

Și cei ce au plătit deja tabăra au datoria să treacă pe la coordonator să anunțe că au sosit și că e totul bine. În cazul în care copilul are probleme speciale de sănătate trebuiesc discutate cu medicul nostru dimineața, la plecare.

3. Întoarcerea din tabără este SÂMBĂTĂ, 31 august 2019, în intervalul orar 17:30-18:00, tot în parcarea de la Sala Sporturilor, de unde e și plecarea.

Autocarele sunt planificate să ajungă la Mărișel în jurul orei 15:30. Mai devreme de această oră, nici noi nu știm dacă vom avea întârziere! Pe la ora 16:00, puteți da un telefon copiilor dumeavoastră ca să vedeți dacă am pornit din Mărișel în jurul orei 16:00 și dacă nu am avut întârzieri mari la plecare (care nu țin de noi). Precizez că pe drumul de întoarcere, vom intra pe la mănăstirea din Florești (unde nu este semnal prea bun!).

Dacă doriți să preluați copilul de la Mănăstirea din Florești, trebuie să vă anunțați copilul astfel încât bagajul lui să fie pus ultimul sau printre ultimele în cală, deci mai ușor de accesat la mănăstire! De la Mărișel la Mănăstirea din Florești se face aproximativ o oră de drum!

4. Copiii să aibă la ei mai multe perechi de ÎNCĂLȚĂMINTE( sau cel puțin unele foarte rezistente la apă/ udat)- căci se vor prinde și perioade de ploaie și acolo dimineața e rouă pe iarbă și este util să aibă și un ghiozdan, în care să își poată pune lucruri de care pot avea nevoie în timpul zilei sau în drumeții (o sticlă de apă, un tricou și șosete de schimb, șapcă, basca, o gustare,o bluză de seară, etc).

Participanții sunt rugați să aibă la ei minim 2 perechi de pantaloni lungi și haine mai deosebite pentru ziua când vom merge la Biserică.

5. Dacă doriți să contactați organizatorii (diverse urgențe, aspecte medicale, etc) sau să luați legătura cu propriul copil care din diferite motive nu răspunde la telefonul personal două, trei zile la rând, folosiți numerele de telefon de mai jos, însă vă recomandăm să o faceți doar în intervalele orare: 9:30 – 10:00, 13:30 – 14:30, 19:30 – 20:30, când suntem toți adunați la masă.
Din experiențele nostre de tabără: nu fiți dezamăgiți dacă nu veți fi sunați zilnic sau dacă COPILUL NU RĂSPUNDE la telefon.Programul e destul de plin și stăm mult pe afară iar copiii își lasă telefoanele în camere.

Vom încerca să punem poze astfel încât să vedeți cum e în tabără. Aceste selecții zilnice de poze se vor găsi pe Pagina FB a ATCOR CLUJ  https://www.facebook.com/ATCOR-Cluj-430433143758500/

Dacă veți suna în afara intervalelor orare indicate, participanții sunt fie la program, fie răspândiți prin toată tabăra și durează mai mult până îl găsim pe fiecare copil în parte! Desigur, urgențele sunt justificate și puteți suna oricând!

0755.384.083-  Florin Enea- voluntar

0741.954.492- Camelia Silaghi-  medicul taberei și voluntar

0749.586.292- nr taberei ( răspunde cine e mai aproape de telefon)

0755. 810. 437 – Oana Băilă-  – coordonatorul taberei

Vă rugăm să ne pomeniți !

This entry was posted in TABERE ORTODOXE. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *