Campionatul amical de volei

La acest sfârșit de săptămână, vineri, 13 noiembrie 2015, de la ora 20:00, în sala de sport V. Geleriu, din Parcul Universitar ”Iuliu Hațieganu”, a avut loc cea de-a treia ediție a Campionatului amical de volei pentru echipele parohiale de tineret, organizat de Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj.

La evenimentul sportiv au participat 6 echipe de volei din parohiile: ”Adormirea Maicii Domnului”, ”Buna Vestire”, ”Sfântul Alexandru”, ”Sfântul Ilie” și ”Sfântul Nicolae, făcătorul de minuni și Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan/A.S.C.O.R. CLUJ” și o echipă mixtă A.T.C.OR. CLUJ formată ad hoc din tineri de la fiecare parohie.

Timp de 3 ore, pentru a-și determina locul în clasament, cele 6 echipe parohiale au jucat mai multe meciuri a câte două seturi din trei, fiecare set având 15 puncte.

Meciurile disputate au fost frumoase, caracterizate de fairplay și spirit de echipă. De asemenea, galeriile au fost vesele și prietenoase, dar bine pregătite cu pancarte și sloganuri haioase. După finala absolut palpitantă, toți tinerii au luat parte la o agapă bogată și binemeritată.

Clasament:

Locul I – Echipa Parohiei ”Adormirea Maicii Domnului”

Locul II – Echipa A.S.C.O.R. CLUJ

Locul III – Echipa Parohiei ”Sfântul Alexandru”

Locul IV – Echipa Parohiei ”Buna Vestire”

Locul V – Echipa Parohiei ”Sfântul Ilie”

Locul VI – Mix A.T.C.OR. CLUJ, care a intrat în competiție doar de plăcere.

Campionatului de volei organizat de A.T.C.OR. CLUJ este un eveniment sportiv amical, fără premii, fiind destinat grupurilor parohiale de tineret.

Întâlnirea echipelor de volei este un prilej de cunoaștere, socializare și prietenie pentru tinerii implicați în grupurile parohiale de tineret. Nutrim speranța că la următoarea ediției a campionatului, se vor alătura și alte echipe de volei ale grupurilor parohiale de tineret.

Mulțumiri: fotografilor, arbitrilor, echipelor participante, suporterilor și tuturor care au fost prezenți!

Mulțumiri speciale: grupului de la ”Sfântul Alexandru” și celorlalți care au pregătit agapa. De asemenea, Danei, Anei și Ioanei care au strâns masa la sfârșit!

Acest articol a fost publicat în ACTIVITĂȚI SPORTIVE. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *