Campionat amical de volei

Această prezentare necesită JavaScript.

Miercuri, 13 noiembrie 2013, de la ora 22:00, în sala de sport V. Geleriu, din parcul Iuliu Hațieganu, a avut loc campionatul amical de volei cu echipele parohiale din protopopiatul Cluj II înscrise la Festivalul Tinerilor.

În urma tragerii la sorți, în primul meci a jucat echipa de volei a parohiei „Adormirea Maicii Domnului” cu echipa parohiei „Sfântul Ilie”. După un meci strâns, în finală a mers prima echipă menționată.

Al doilea meci s-a disputat între echipa ASCOR-ului (Biserica Studenților cu hramul Sf. Nicolae, făcătorul de minuni și Sf. Ioan Evanghelistul) și echipa mixtă (o echipă formată din jucători din mai multe parohii). Echipa ASCOR s-a impus detașat în fața echipei mixte.

Prin urmare, finala s-a dat între echipa ASCOR-ului și echipa parohiei „Adormirea Maicii Domnului”. Pe locul I, s-a situat echipa ASCOR-ului. Felicitări!

Un meci frumos a fost și finala mică dintre echipa mixtă și cea a parohiei „Sf. Ilie”. 

La sfârșitul campionatului, s-a lăsat cu o agapă pentru toți participanții: gogoși (pregătiți de Florina, căreia îi mulțumim!), cozonac, mere, dulciuri, suc și apă, fiind un bun prilej de socializare și comuniune.

Toți jucătorii au fost premiați cu diplome de participare și cu o frumoasă amintire de la Festivalul Tinerilor, o plasă personalizată și ceva dulce (pentru care îi mulțumim părintelui Adrian Petrescu!).

Deși campionatul și agapa s-a sfârșit pe la ora 24:00, meciurile și buna dispoziție a continuat până după ora 1 noaptea.

Prin urmare:

Locul I – echipa ASCOR (felicitări pentru profesionalism și găzduire!)

Locul II – echipa AMD (felicitări pentru tricourile echipei!)

Locul III – echipa Sf. Ilie (felicitări pentru cea mai bună galerie, care a făcut o atmosferă minunată!)

Locul IV – echipa mixtă (felicitări pentru spiritul de echipă!)

Poze: ©Victor și Lorena!

Radu Copil

Acest articol a fost publicat în ACTIVITĂȚI SPORTIVE, FESTIVALUL TINERILOR. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *