10 Filme bune care merită văzute

Top 10 cele mai bune filme pentru tineri pe care le cunosc:

Filmul nr.1 e cel mai bun, după părarea mea. Filmul nr. 10 e un film de nota 10:)

1. Changing Lanes sau Mișcări periculoase e preferatul meu. Este un film grozav de bun despre schimbarea omului de dimineața până seara prin întâmplări cotidiene providentiale.

2. An inspector calls, un film provocator pentru minte, despre conștiința omului.

3. Black – hindi Movie 2005 emoționanta poveste de viață a unei copile surde, mute și oarbe, care, cu toate aceste dizabilități, reușește in viata.un film umoristic pentru inima ta.

4. Cinderella Man, un film inspirat din viața unui boxer campion la categoria grea, care a avut o revenire spectaculoasă după ce renunțase la box ca urmare a unei raniri a mainii. Un film care pune în valoare viața de familie.

5. Circul Fluture sau The Butterfly Circus, un film de 30 de minute despre depășirea dizabilităților si rolul anturajului.

6.Ushpizin, un film despre doi tineri evrei căsătoriți, care nu pot avea copii și se luptă cu saracia. Un film atipic.

7. The little boy despre credința unui copil care se roagă cu încredere ca să se întoarcă tatăl său din război ca să se joace iar împreună.

8. Bella, un film pro vita despre o femeie în criză de sarcină ajutată de o cunoștiință.

9. Heaven is for real, despre un băiețel care a avut o operație și a călatorit cu sufletul in Rai, după ce supraviețuiește, se întoarce acasă cu tot felul de detalii din Rai despre membrii familiei lui care muriseră demult. Pe youtube este și o emisiune cu băiețelul.

10. La vita e bella despre jertfă și întâmpinarea greutăților vieții cu zămbetul pe buze. E vestit, grozav și de neuitat !

                                    Radu Copil, președinte A.T.C.OR . CLUJ

Acest articol a fost publicat în ARTICOLE. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *